Werkwijze & tarieven

In een eerste consult (60 – 90 minuten) leren we elkaar beter kennen. We gaan dieper in op jouw persoonlijke hulpvraag en verwachtingen. Daarnaast neem ik uitgebreid de tijd om jouw leefstijl en voedingsgewoontes te bevragen. Na de eerste consultatie worden al enkele doelen meegegeven waarmee je aan de slag kan.

In het tweede consult (60 minuten) gaan we echt aan de slag. De eerste doelstellingen worden geëvalueerd en samen stellen we een plan op die bij jou past.

In de opvolgconsulten (30- 45 minuten) bekijken we samen wat goed en minder goed loopt en hoe we dit kunnen verbeteren. Er wordt gefocust op een duurzame gedragsverandering. Afhankelijk van je vragen en doelstellingen bekijken we waar mogelijke barrières liggen en hoe we deze kunnen overbruggen. Alles gebeurt op het door jouw aangegeven tempo.

Tarieven:

Intake60 euro
Tweede consultatie45 euro
Opvolgconsulten30 euro
Begeleiding eetstoornis 60 euro

Begeleiding eetstoornissen

Bij een eetstoornis neem ik steeds uitgebreid de tijd om te luisteren naar bezorgdheden, gedachten en werken we rond motivatie. De duur van een gemiddeld consult (inclusief de opvolgconsultaties) bedraagt 60-90 minuten.

Terugbetaling:

Aangezien ik als diëtiste aangesloten ben bij het RIZIV, is een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk. Druk op onderstaande knop voor meer informatie of bekijk de website van je ziekenfonds.