Wie ben ik?

Als klein meisje verslond ik de kinderkookboekjes in onze lokale bib en mijn interesse voor voeding is over de jaren heen alleen maar gegroeid. Gezondheid en voeding zijn zo brede onderwerpen waar ik tot de dag van vandaag maar niet over uitgebabbeld geraak. De keuze om hier iets mee te doen was voor mij dan ook heel vanzelfsprekend.

De fascinatie voor gezonde voeding sloeg jammer genoeg door op 17-18 jarige leeftijd wat later leidde tot eetbuien. Hierna volgde een persoonlijke zoektocht naar een gezonde relatie met voeding. Iets wat in elke begeleiding mijn streven is.

Momenteel studeer ik nog een master in de gezondheidsbevordering aan de Ugent. In deze master leer ik meer over de menselijke psyche, gezondheidsgedrag en preventie. Hierdoor hoop ik je voldoende te kunnen ondersteunen naar een gedragsverandering die je kan volhouden.

Daarnaast ben ik aangesloten bij de FODMAPP-diëtisten om mijn begeleiding bij mensen met het prikkelbare darmsyndroom zo kwalitatief mogelijk te kunnen aanbieden.

Opleidingen

 • Bachelor Voedings- en dieetkunde Odisee co-Hogeschool 2018-2021, Met grote onderscheiding. Bachelorproef: Het eetpatroon en attitudes van (toekomstige) diëtisten met orthorectisch gedrag.
 • Masterstudent Gezondheidsbevordering UGent

Bijscholingen

 • Bijscholing laag-FODMAP dieet deel 2_ Jo Mons & Ann Parmentier
 • Kankercongres 2022
 • Basisopleiding eetstoornissen, Eetexpert
 • VBVD week van de diëtist: voeding & sport
 • Bijscholing laag- FODMAP dieet deel 1_ Jo Mons & Ann Parmentier
 • Allergiediëtisten: functionele buikklachten bij kinderen
 • Ketogeen dieet_Nina Van den Broecke
 • VBVD: Studiedag ‘De nier in het vizier’
 • VBVD: Eetstoorniscongres
 • Voedings- en gezondheidscongres 2020
 • Voedings-en gezondheidscongres 2019