Mijn visie & missie

Als diëtiste vind ik het hebben van een goede relatie met eten en gezonde gewoontes erg belangrijk. Bij mij zal je niet op ‘dieet’ gezet worden. Ik focus in de consultaties op het verschaffen van correcte en wetenschappelijke voedingsinformatie en het aangaan van een duurzame gedragsverandering. Door middel van tips en tricks en bijhorende materialen zorgen we er samen voor dat jouw doel binnen handbereik ligt en past binnen je eigen levensstijl.

Daarnaast werken we aan de nodige vaardigheden, copingstrategieën en bekijken we hoe we jouw omgeving zo gezond mogelijk kunnen inrichten. Ik geloof dat er in iedereen een kracht zit om te veranderen en sta hier graag bij stil samen met jou.

Foto door Oleksandr Pidvalnyi op Pexels.com

Elke persoon heeft een andere achtergrond en verhaal waardoor geen enkele begeleiding hetzelfde is. Dat is volgens mij ook de sterkte van een diëtist. Een persoon die dicht bij jou staat, rekening houdt met je noden, waarden en normen en je motiveert om samen je levensstijl, gewoontes, klachten en eetgedrag onder de loep te nemen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Indien het medisch niet nodig is, zal je bij mij geen lijstjes ontvangen met verboden voeding. Ook tegen strikte regels zeg ik liever ‘nee’. Liever focus ik op gedragsverandering, regelmaat en het leren luisteren naar je eigen lichaamssignalen.